radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat El CAP de Malgrat recupera les urgències nocturnes durant l’estiu

El CAP de Malgrat recupera les urgències nocturnes durant l’estiu

COMPARTEIX-HO
, / 1954 0
CAP Dr Josep Torner

CAP Dr Josep Torner

El Centre d’Atenció Primària Doctor Josep Torner de Malgrat ja obre les 24 hores del dia. Des d’avui fins el proper 11 de setembre el servei estarà operatiu durant tot el dia coincidint amb la major afluència de visitants a la zona.

El centre amplia durant aquests tres mesos les urgències, que estaran operatives les 24 hores, tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge.

L’ambulatori de Palafolls depèn del de Malgrat, pel que la resta de l’any, quan no hi ha urgències nocturnes, els pacients s’han de desplaçar a l’hospital de Calella o bé a Pineda. És el centre de referència dels palafollencs, pel que per a qualsevol urgència no greu, es recomana passar pel Cap malgratenc per evitar les esperes de les urgències de l’Hospital de Calella.

Un cop acabi l’estiu, a partir de l’11 de setembre, es recuperarà l’horari diürn de les urgències i de dilluns a diumenge. El CAP de Malgrat havia tingut atenció les 24 hores fins que el govern català, coincidint amb la crisi econòmica, va retallar l’atenció nocturna dels ambulatoris de la zona.