radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDijous, 21:00 -21:30

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00-23:00
Home General Calella acull una de les proves del Campionat de vòlei platja Catalunya

Calella acull una de les proves del Campionat de vòlei platja Catalunya

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 663 0

14249718_1174747239263290_1483897183943862412_oEl Vichy Catalán Vòlei Tour no es mou del Maresme. Després de Mataró, la competició es desplaça aquest cap de setmana a la platja de Calella, que acull la quarta prova del campionat. De moment, les parelles formades per Javier Naya i Carles Mora en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri en la femenina dominen clarament el campionat, que arriba al seu equador després de passar Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú i Mataró. Per a la prova de Calella s’han inscrit 48 parelles, 26 al quadre masculí i 22 al femení.

El Campionat de Catalunya 2017 de vòlei platja el disputen jugadors federats i amb rànquing provinents de Catalunya, de la resta de l’Estat i d’altres països. Com a torneig homologat, també puntua pel rànquing del Campionat d’Espanya de vòlei platja. Està organitzat per la Federació Catalana de Voleibol (FCVB) i l’empresa Creativialab i es disputa entre els mesos de maig i setembre a diverses localitats catalanes.

Tots els partits de la quarta prova del Vichy Catalán Vòlei Tour 2017 es disputaran a la platja de Garbí, sota el far de Calella. El dissabte 17 de juny pel matí es disputaran els partits de la fase prèvia. El dissabte per la tarda es disputaran els partits de classificació per a les semifinals i les finals, que es jugaran diumenge 18 de juny: pel matí les semifinals i per la tarda les finals. L’entrega de premis tindrà lloc després de la disputa de les finals.