radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Dissabte, 12:05 -13:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Veïns d’Ax les Thermes visiten Palafollls
, / 514 0 0

Veïns d’Ax les Thermes visiten Palafollls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Veïns d’Ax les Thermes visiten Palafollls

Aquest dissabte es torna a organitzar el sopar de germanor amb un grup d’una 50a de veïns d’Ax les Thermes, el municipi francès amb què està agermanat Palafolls. En motiu de l’estada, la comissió d’agermanaments del municipi ha organitzat el tradicional sopar anual al Parc Joaquim Ruyra.

Els veïns francesos han arribat aquest divendres a la tarda a PLF i en aquesta escapada de cap de setmana tenen programades diverses activitats.

El dissabte al matí se’n van d’excursió a Barcelona per visitar el recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau i a la tarda tornen a la zona per un esdeveniment esportiu. El Club de Karate de Blanes es trobarà amb un grup d’uns 10 nens d’Ax que practiquen aquesta disciplina i que en motiu del viatge aprofitaran per trobar-se i compartir una estona de karate.

Un dia intens perquè a les 9 del vespre hi ha el sopar de germanor. En total, es calcula des de l’associació que seran al voltant de 130 persones. Ho explicava en declaracions prèvies Jesús Machín, membre de la comissió.

El diumenge es preveu una breu visita al Marineland i un cop hagin dinat, s’encaminaran cap a Ax. El sopar del dissabte té un preu tancat de 10 i com a menú hi haurà entremesos, carn rostida, coca i beguda.

El passat hivern va ser un grup de palafollencs els que van viatjar fins a Ax Les Thermes en la tradicional sortida d’esquí. El proper mes de juliol, la comissió ha organitzat el viatge a Stegna, Polònia.