radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Mobilitat Més línies de transport públic a Blanes durant l’estiu

Més línies de transport públic a Blanes durant l’estiu

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 399 0
Blanes recupera el servei de la Línia 7. Aj. Blanes

Blanes recupera el servei de la Línia 7. Aj. Blanes

L’Ajuntament blanenc ha recuperat la Línia 7 –enllaça la Plaça Catalunya amb el Carrer Mercè Rodoreda, a la zona turística d’Els Pins- que es va eliminar el 2009 per la crisi econòmica. També s’han inclòs millores en la Línia 2, que uneix la Ciutat Esportiva amb la Terminal d’Autobusos.

La Línia 7 torna, però no per quedar-s’hi. Estarà operativa només durant l’estiu, fins el 15 de setembre. Una de les raons és aconseguir reforçar la temporada mitja, així com consolidar la temporada alta, quan creixen els visitants.

Està funcionant durant 12 hores, amb un horari que va des de les 9’45 h del matí fins les 21’45 h del vespre, amb un temps de recorregut estimat de mitja hora: dos serveis per hora.

Per poder posar en marxa de nou aquesta línia s’ha destinat una partida de més de 30.000 €,

D’altra banda, des d’aquest passat dijous també s’han posat en marxa diverses millores en la Línia 2 que uneix la Ciutat Esportiva fins la Terminal d’Autobusos d’Els Pins-La Plantera, passant pel centre de la vila.

Més endavant, en aquesta mateixa Línia 2 està previst que es construeixi una nova parada a l’entrada del barri de Mas Cremat, a la Carretera de Blanes a Tordera –la GI-600-, que substituirà la que actualment està situada a l’Avinguda d’Europa.

Actualment Blanes disposa d’un total de 7 línies de transport urbà de viatgers, de les quals dues d’elles són interurbanes.