radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
El Holi de “Todos con Pol” espera revalidar el miler de participants   
, / 2127 0 0

El Holi de “Todos con Pol” espera revalidar el miler de participants  

Cultura Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura El Holi de “Todos con Pol” espera revalidar el miler de participants  

 

La 3a edició de la festa de colors Holi Music Festival Palafolls serà aquest dissabte 17 a la plaça de Poppi de 3 de la tarda a 9 del vespre. Seran unes 6 hores de música amb 6 DJs que punxaran diversos estils per satisfer tots els gustos. En les dues últimes edicions es va superar el miler de participants que van abarrotar i omplir de color la plaça de Poppi, i en aquest propera s’espera repetir les xifres. La celebració de nou té un caràcter solidari i tots els beneficis es destinaran a en Pol, el nen de Palafolls de 5 anys amb una lesió cerebral que afecta la seva mobilitat. Ho explicava en Jofre Gelabert, un dels organitzadors i membre de la formació musical Oversize, a l’En Xarxa de Ràdio Palafolls.

Per participar-hi cal comprar el pack solidari al Cafè de PLF a un preu de 10 euros que inclou una motxilla, 5 sobres de colors i ulleres de platja. L’organització reitera que és l’únic punt de venda oficial i alerta del perill per la salut d’utilitzar sobres d’altres distribuïdors que poden no estar homologats o recórrer a succedanis com guix triturat. En cas que entrés en contacte amb els ulls, pot suposar un important problema de salut pel mateix usuari i la resta de participants.  Pel que fa als DJs convidats, i per ordre d’actuació, seran Udjat, Ernest Codina, Oversize, Gerox Marsal Ventura i tancarà Marc Franco  & That Bass.

Recomanen la compra de tiquets anticipada per estalviar cues, temps i facilitar la feina als organitzadors. Les llançades de colors, que se’n preveuen una per cada concert, aniran acompanyades de música.

Originalment , el Holi és un festival hinduista de primavera, de caire familiar, que se celebra a la Índia on es llancen pols de colors a l’aire amb acompanyament musical i a casa nostra s’ha popularitzat des de ja fa uns anys.

18893110_1210552992405766_3945699775783143157_n