radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Esports El club d’Atletisme, al Campionat de Catalunya

El club d’Atletisme, al Campionat de Catalunya

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 637 0
El Club d'Atletisme de PLF participa al Campionat de Catalunya. Foto: CD Palafolls

El Club d’Atletisme de PLF participa al Campionat de Catalunya. Foto: CD Palafolls

Esportistes palafollencs han participat al Campionat de Catalunya d’Atletisme. Ho han fet aquest dissabte i diumenge en les categories de Benjamí, Aleví i Veterans.

Ahir es va disputar la cursa d’obstacles per a Veterans. En la categoria de 3.000 metres masculins entre 45 i 49 anys hi va participar Jordi Paez que va quedar quart amb una marca d’11 minuts i 56 segons. En aquest cas es va celebrar a l’Estadi Municipal La Pedra Salvadora de Mollet del Vallès.

El dissabte a Castellar del  Vallès va ser el torn dels més joves. En la categoria d’aleví femení, l’atleta Núria Escudero va quedar 11a en els 600 metres llisos amb un temps d’1 minut i 58 segons i Ainhoa Fitó 5a en els 2.000 metres en l’aleví femení amb una marca de 7 minuts 19 segons.

En benjamins, hi competia Marc Parra, del CD Palafolls. Va córrer els 1.000 metres llisos amb un temps de 3 minuts i 42 segons.

De la 20ena d’atletes amb els que compta el club palafollenc, van ser 5 els que van participar al Campionat d’Atletisme de Catalunya. En la categoria de veterans, hi ha participat més de mig miler d’atletes catalans que han competit en el campionat autonòmic per aconseguir el títol català. A més, la competició de Catalunya també pot servir com a preparació pel Campionat d’Espanya que se celebrarà del 23 al 25 de juny a Elx.

Actualment el Club d’Atletisme de Palafolls té una 20a d’esportistes inscrits.