radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Porten al TSJC les ampliacions il·legals dels càmpings de Blanes
, / 716 0 0

Porten al TSJC les ampliacions il·legals dels càmpings de Blanes

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Porten al TSJC les ampliacions il·legals dels càmpings de Blanes

Les ampliacions il·legals dels càmpings de Blanes han arribat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).  L’advocat Jordi Colomer vol que s’investigui l’actuació de l’Ajuntament per permetre l’activitat durant dècades en uns terrenys no urbanitzables i on els càmpings Blanc d’Eivissa i Bellatera hi van fer ampliacions.

Considera que el consistori ha actuat en “connivència” i creu que s’han perpetrat delictes de prevaricació urbanística. A més, el lletrat denuncia que des de l’Ajuntament s’intenta “donar cobertura legal” amb la redacció del nou POUM.

Els grups polítics no es posen d’acord i el document continua sense aprovar. Dues sentències judicials van anul·lar el POUM del 2010 i mentre no s’aprova el nou pla, s’aplica el del 1981. Dins del document s’inclou la legalització de les ampliacions dels càmpings, un aspecte que enroc a les negociacions entre partits.

La denúncia s’ha presentat a la fiscalia del TSJC aquest dimarts i els demandants que volen mantenir l’anonimat volen que s’investiguin les ampliacions.

D’altra banda, el ple de Blanes del passat mes de març va multar els càmpings. El que més, el Bella Terra a qui se li va imposar una sanció de 1,5 milions d’euros. en aquest cas els propietaris han presentat al·legacions i l’Ajuntament no ha cobrat. També es va sancionar amb 20 mil euros El Pinar, una multa rebaixada dels 100 mil inicials per haver desmuntat l’ampliació. A més, hi ha un tercer càmping, el Blanc d’Eivissa a qui també se li podria iinterposar una sanció milionària: 1,2 milions.

(ACN)