radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Policial - Judicial Investiguen el sotscap de la policia de Sta Susanna per fer de vigilant en un hotel

Investiguen el sotscap de la policia de Sta Susanna per fer de vigilant en un hotel

COMPARTEIX-HO
, / 669 0
Ajuntament de Santa Susanna

Ajuntament de Santa Susanna

L’Ajuntament de Santa Susanna investiga  el sotscap de la policia local per haver compaginat el càrrec amb una feina de vigilant en un hotel, segons ACN, una situació que la Llei de policies locals no permet. El policia hauria aprofitat els dies de festa i torns lliures per treballar a l’establiment del municipi. Fins i tot en alguna ocasió havia “sol·licitat patrulles de la Policia Local per tal que es personessin a gestionar problemàtiques internes i externes de l’hotel”.

L’administració local hauria contractat els serveis d’una agència de detectis per seguir el policia després de diverses queixes d’agents locals. D’aquest seguiment se n’hauria desprès que el sotscap aprofitava els dies lliures per fer de vigilant en l’hotel. Segons ACN, alguns agents l’haurien encobert en no haver-ho denunciat.

El cas continua encara en fase d’instrucció. Aquesta última setmana s’ha pres declaració a diversos agents policials que han explicar haver-ho denunciat fa tres anys als màxims responsables de la policia. La doble feina seria coneguda “per tota la plantilla” i no s’hauria actuat fins que la situació va arribar a les orelles de la regidoria de Seguretat Ciutadana de Santa Susanna.

(ACN)