radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Mobilitat Malgrat controlarà amb càmeres l’accés dels vehicles a zones de vianants    

Malgrat controlarà amb càmeres l’accés dels vehicles a zones de vianants    

Mobilitat Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 562 0
Pilona hidràulica en un vial de Malgrat de Mar. Aj. Malgrat

Pilona hidràulica en un vial de Malgrat de Mar. Aj. Malgrat

L’Ajuntament ha aprovat instal·lar sistemes de videovigiliància que controlin els accessos de la zona de vianants del centre del poble. D’aquesta manera es trauran les pilones hidràuliques que s’abaixen per comandament a distància quan els vehicles amb permís volen accedir al vial.

Les càmeres identificaran les matrícules dels vehicles autoritzats per circular en zones amb preferència per a vianants i es generarà automàticament una multa als cotxes que no tinguin permís per circular-hi.

L’actuació es preveu que tingui un cost de 40 mil euros. És un dels aspectes inclosos a la modificació pressupostària que ha aprovat l’últim ple de Malgrat amb els únics vots a favor del govern, JXM, ERC, PdECat i la CUP,  i les abstencions de l’oposició, PSC i PP.

Aquest nou sistema controlarà a través de 4 càmeres la matrícula dels vehicles autoritzats per passar i els que, se’ls generarà una sanció automàtica.

La modificació pressupostària també preveu millores als parcs i jardins per valor de 75.000 euros, s’espera  substituir mobiliari urbà i jocs infantils dels parcs de Can Campassol, Francesc Macià i la plaça de les Mines de Can Palomeres. També es contemplen millores al Mercat Municipal, la compra de prop de 300 contenidors de residus, l’arranjament del Camí de la Pomereda afectat pel temporal i la despesa de 5.000 euros per la consulta popular sobre la zona d’Escultor Clarà. Dins la modificació pressupostària també es contempla el canvi d’ús de la subvenció de la Diputació de Barcelona de 800.000 euro per la compra de Can Palomo i que ara es destinarà a la construcció d’una pista polivalent.