radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Societat Tordera i Blanes caminen pel càncer

Tordera i Blanes caminen pel càncer

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 727 0

Els dos municipis veïns se sumen aquest diumenge en una marxa solidària en benefici del càncer.

En el cas de Tordera és la 2a marxa que porta per títol “Caminem pel càncer” i l’organitza la delegació d’Oncolliga Tordera en col·laboració amb el Grup Excursionista Miralles.

La sortida és farà a les 8:00h del matí des de la pista coberta de Sant Andreu i és oberta a tothom. Hi haurà un únic recorregut de 10 quilòmetres que té l’opció de poder fer-lo corrent. El donatiu és de 8 euros i inclou esmorzar de forquilla i obsequi.

Respecte Blanes, es tracta de la 4ª marxa solidària “Oncolliga’t en marxa” que es farà també demà amb tret de sortida a les 10 a la carpa de sortida del passeig de Mar. Hi ha obsequi per les 600 primeres inscripcions. La inscripció també té un cost de 8 euros. Des de l’associació ja es parla de consolidació. Són declaració de l’Imma Billatriu és la presidenta d’Oncolliga Blanes.

És el 4t any consecutiu que organitzen la marxa. Les inscripcions es poden fer fins avui dissabte a la plaça Espanya i també el mateix dia de la cursa a partir de les 8.30 al punt de sortida.

El recorregut de la marxa de Blanes és d’aproximadament 7 km, el mateix que en la darrera edició i se sortirà des del passeig Cortils i Vieta. Tot el que es recapti es destinarà al finançament dels serveis de la Fundació Oncolliga Girona a través de la delegació blanenca que enguany celebra el tercer aniversari.