radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
La consulta de la zona comercial de Malgrat costarà 5.000 euros
, / 660 0 0

La consulta de la zona comercial de Malgrat costarà 5.000 euros

COMPARTEIX-HO
Home Política La consulta de la zona comercial de Malgrat costarà 5.000 euros

Malgrat de Mar ja es prepara per a la consulta que ha de determinar si prospera la gran àrea comercial a la zona de l’Escultor Clarà. Sense anar més lluny, el consistori malgratenc està pendent d’aprovar una partida de 5.000 euros que serviran per comprar material relacionat amb la comunicació institucional i la impressió de les butlletes per a la consulta popular.

A principis del mes de maig, el govern local anunciava la seva intenció de traslladar a la ciutadania la decisió sobre la construcció d’una gran àrea comercial. El projecte inicial inclou restaurants, habitatges, comerços, supermercats, una benzinera i uns grans magatzems dedicats a la venda de material esportiu.

La consulta popular s’ha previst fer-la de cara al mes de juliol. Hi podran votar les persones majors de 16 anys d’edat.

Zona de la nova àrea comercial Escultor Clarà en Malgrat de Mar (Aj. MdM)

Zona de la nova àrea comercial Escultor Clarà en Malgrat de Mar (Aj. MdM)