radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » El “Blanes 12”s’acaba i dóna pas a una nova promoció de la ciutat

El “Blanes 12”s’acaba i dóna pas a una nova promoció de la ciutat

Cultura Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 991 0
Acte de presentació de "Blanes & Tu". Aj. Blanes

Acte de presentació de “Blanes & Tu”. Aj. Blanes

La campanya que s’ha estat fent amb caràcter anual entre el  2012 i 2016 s’acaba i cedeix l’espai a una nova iniciativa sota el títol “Blanes & Tu. Descobreix-lo”. Centrarà l’activitat del cap de setmana del 10 i 11 de juny i inclourà la mostra gastronòmica ‘TastABlanes’, un concert amb el grup ‘Animal’, ‘Venem a la fresca’ i fins a 22 activitats per a totes les edats

Després de la positiva experiència acumulada en aquests darrers cinc anys, Blanes & Tu. Descobreix-lo canvia algun dels continguts, però segueix amb el mateix objectiu de promocionar i posicionar Blanes com a ciutat comercial, cultural i turística. Un cap de setmana per descobrir els nombrosos atractius que ofereix Blanes, a través de més d’una vintena d’activitats per a diferents gustos i pensades per complaure totes les edats.

La campanya la co-organitza l’Ajuntament i l’Associació d’Hostaleria de Blanes. la darrera edició del Blanes 12 ja es va plantejar com un any de transició per re editar el seu concepte original. Un canvi de filosofia amb un objectiu comú entre l’administració pública i els establiments de restauració i comerç del municipi.

Blanes & Tu. Descobreix-lo inclou més d’una vintena d’activitats que tindran lloc al llarg del cap de setmana del 10 i 11 de juny, destacant-ne tres en especial que seran el seu principal atractiu. Es tracta de la Mostra Gastronòmica TastABlanes, un concert amb el popular grup català Animal i l’acció comercial Venem a la fresca.

La campanya promocional Blanes & Tu. Descobreix-lo compta amb un pressupost de 15.000 € a càrrec de l’Ajuntament de Blanes