radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Un centenar d’entitats participen a la Fira de Pineda

Un centenar d’entitats participen a la Fira de Pineda

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 518 0

A l’acte d’inauguració s’ha presentat la samarreta solidària de la Festa Major 2017, que col·labora amb la Fundació Infantil Ronald McDonald.

Més de 100 entitats i associacions participen aquest cap de setmana a la 19a Fira d’Entitats que se celebra a la Plaça de les Mèlies, Plaça Catalunya i Plaça Espanya de Pineda. A més de poder visitar els estands de les entitats, els visitants podran gaudir de les activitats i actuacions programades. La Sandra Villarte és regidora de Participació Ciutadana de Pineda.

La Fira  esdevé una gran mostra del teixit d’associacions culturals, esportives i socials del municipi. Pretén dinamitzar i estimular totes les entitats del municipi. La Fira posa a l’abast de les entitats i de la població, la possibilitat d’intercanvi d’informació i contacte per tal de donar a conèixer les activitats i projectes que realitzen, a més d’obrir-se a noves propostes de treball transversal entre elles. La Fira d’Entitats també és un bon aparador per a la captació de socis i col·laboradors.

Una bona mostra de l’èxit de la Fira d’Entitats és l’augment, tant del número de participants com del nombre de visitants.

fira