radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Inici » Blanes té una cita amb les antiguitats

Blanes té una cita amb les antiguitats

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 596 0

 

22La Plaça Onze de Setembre de Blanes allotja una trentena de parades d’antiguitats que durant tot avui ofereixen tot tipus d’articles. És la 4a Fira d’Antiguitats al Barri de Mas Enlaire que ha augmentat els participants en cada nova edició.

Una de les principals novetats que hi haurà és que ha tornat a augmentar el nombre de parades que hi participaran, una trentena, que ocuparan una superfície de 800 m2

L’organitzen l’Associació de Veïns de Mas Enlaire amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, i compten amb la col·laboració d’una entitat especialitzada en aquests esdeveniments que aplega els marxants que porten aquí els seus productes. Hi haurà des de mobles, roba i llibres antics, fins a tot tipus d’enginys i maquinàries que el temps ha fet esdevenir en peces úniques, buscades i apreciades pels col·leccionistes.

Des de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire s’ha fet un balanç positiu de les tres primeres edicions, i per aquest motiu s’ha optat per continuar promovent una activitat que cada vegada que s’ha fet ha atret un gran nombre de públic. En un primer moment, la intenció de l’entitat veïnal va ser que la fira es realitzés dos cops a l’any –tal com es va fer al 2015-, però finalment s’ha valorat que és millor que fer-la tan sols una vegada, perquè d’aquesta manera no es perdi la qualitat dels paradistes que viatgen a Blanes.