radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Cultura 450 persones participen en la 24a Mostra de Teatre d’Ensenyament   

450 persones participen en la 24a Mostra de Teatre d’Ensenyament   

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 487 0

 

0

450 persones participen en la 24a Mostra de Teatre d’Ensenyament. Aj. Blanes

Fins aquest divendres, s’han presentat 23 obres de 19 instituts a l’Esbarjo Parroquial i al Teatre de Blanes, on dissabte hi haurà la mostra ‘Blanes, Teatre Jove’ amb els grups El Mirall i Ralek.

Més de 450 persones -entre alumnes, professors i monitors- han participat en l’experiència, que enguany ha reunit muntatges procedents de 19 instituts. D’aquest total, 16 són de comarques gironines, i la resta són convidats d’altres territoris.

A banda del català i castellà, algunes representacions es fan en anglès i francès, i la música també esdevé sovint el fil conductor de més d’una. En cada edició, els joves actors i actrius d’arreu del territori gironí porten a Blanes peces treballades durant mesos, una ocasió única que comparteixen amb altres joves moguts per la mateixa inquietud pel món escènic.

Es tracta, en definitiva, d’una trobada educativa teatral plenament consolidada, que a cada any que passa creix qualitativa i quantitativament per part dels seus integrants.Coincidint amb la XXIV Mostra de Teatre d’Ensenyament Públic Secundari, el Teatre de Blanes allotjarà dissabte una nova experiència. Presentada sota el títol Blanes, Teatre Jove, es tracta d’una doble representació que anirà a càrrec dels actors i actrius de dos tallers integrats per joves.