radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Inici » Ja es poden demanar les beques menjador

Ja es poden demanar les beques menjador

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 919 0

SALT GIRONES CONVENIO CON CREU ROJA PARA BECAS COMEDOR IES VALLVERA 14 11 14 FOTOGRAFIA JOAN CASTRO ICONNA

El Consell Comarcal torna a obrir una nova convocatòria de beques menjador pel proper curs escolar que començarà al setembre. Cobreixen les necessitats socioeconòmiques i geogràfiques dels nens que estudien en diferents centres escolars i que no tenen el servei de menjador escolar gratuït.

Els ajuts els concedeix l’ens comarcal, però la sol·licitud es tramita a través de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament. Les beques menjador són de caràcter individual i s’adrecen als alumnes de l’educació obligatòria, educació especial i també els estudiants matriculats en centres educatius sufragats amb fons públics i que utilitzin el servei de menjador. Els nens han d’estar empadronats al municipi on se sol·liciti la beca, en aquest cas Palafolls. L’Institut Font del Ferro no té servei de menjador, però els estudiants que siguin de PLF i cursin l’ESO en un altre municipi i utilitzin el menjador, han de demanar l’ajut a l’Ajuntament palafollenc.

És necessari presentar un seguit de documentació. Ho explica la Judit Puig, de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

A banda d’aquesta informació, també cal aportar documents en els casos de famílies nombroses o monoparentals. Les sol·licituds es poden presentar fins el 9 de juny. L’Ajuntament de Palafolls s’encarrega d’enviar els documents al Consell Comarcal i a partir d’aquí és l’ens el que gestiona l’adjudicació de les beques.

S’ha de demanar hora per tramitar l’ajut, presentar els documents i la sol·licitud. L’ajut de beques per al menjador escolar es concedeix mitjançant diferents barems, el més important és el d’ingressos de la unitat familiar, que determina si es concedeix la beca econòmica o si per contra, es denega. L’any passat es van rebre 137 sol·licituds de les quals se’n van aprovar 75.