radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00 -21:00

i després

Pre-OcupatsDimarts, 20:30-21:00
Inici » El Maresme aposta per crear una marca cultural  de la comarca

El Maresme aposta per crear una marca cultural  de la comarca

Cultura Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 661 0

 

1a Trobada de regidors de cultura. Aj. Mataró

1a Trobada de regidors de cultura. Aj. Mataró

La iniciativa crearà un grup de treball, obert a tots els municipis, a través del qual es treballarà per la creació d’una marca cultural conjunta.  Aquest dimecres s’ha fet la 1ª Trobada de Regidors de Cultura del Maresme. La iniciativa la impulsa l’Ajuntament de Mataró amb el suport del Consell Comarcal del Maresme i el Consorci de Promoció Turística. Palafolls està estudiant la possibilitat de formar part de la iniciativa.

La intenció és organitzar trobades periòdiques entre els responsables de cultura del Maresme per compartir projectes i experiències amb l’objectiu de construir una marca Cultural conjunta al Maresme.

En la trobada s’ha destacat “iniciatives municipals molts potents” que no aconsegueixen traspassar les fronteres de la població organitzadora, pel que la intenció és convertir-les en esdeveniments destacats a la comarca.

El grup de treball haurà de concretar els recursos econòmics i humans que farien falta per tirar endavant el projecte a més també de treballar per la creació de projectes “conjunts que aglutinin tots o una bona part dels municipis”.

En la primera trobada s’han destacat algunes experiències com ara la guia de Festivals de Música del Maresme, liderada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. La propera reunió es farà després de l’estiu a Argentona.