radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » Renovaran la teulada de l’escola Montserrat a l’estiu  

Renovaran la teulada de l’escola Montserrat a l’estiu  

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 785 0

 

Escola Mare de Déu de Montserrat. Aj. Malgrat

Escola Mare de Déu de Montserrat. Aj. Malgrat

El govern de Malgrat de Mar ha adjudicat les obres per renovar la coberta de l’escola Mare de Déu de Montserrat que s’executaran aquest estiu aprofitant les vacances escolars.

Els treballs consistiran en substituir la teulada per una de nova, ja que segons el consistori l’actual coberta del centre escolar està molt malmesa. L’adjudicació s’ha fet per un preu de 230.000 euros, segons publica l’Ajuntament.

Les obres s’executen després de la rehabilitació de les Cases dels Mestres, l’edifici annex a l’escola Montserrat que acull l’escola d’adults.  De fet, mentre han durat les obres part de l’activitat s’ha traslladat a l’Escola Montserrat.

Anteriorment el consistori havia anunciat que es desviarien uns 30 mil euros de les obres de la teulada del centre per comprar material informàtic i mobiliari per a l’escola d’adults. Aquesta desviació, segons l’Ajuntament, no s’ha contemplat en les obres.

L’adjudicació de la coberta s’han adjudicat en Junta de govern Local, on també s’ha donat llum verda a l’ampliació de les hores del servei d’atenció psicològica infantil  i juvenil. Dóna resposta a nens i nenes que necessiten una atenció terapèutica i les famílies es troben en situació de dificultat econòmica. El servei augmenta de 7 a 11 hores setmanals que es repartiran en 31 setmanes de servei i que suposa una despesa de gairebé 7.000 euros.