radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Esports Blanes, seu de la trobada anual de Penyes de l’Espanyol  

Blanes, seu de la trobada anual de Penyes de l’Espanyol  

Esports Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 577 0
Blanes serà seu de la trobada anual de Penyes de l’Espanyol. Aj. Blanes

Blanes serà seu de la trobada anual de Penyes de l’Espanyol. Aj. Blanes

La ciutat serà la seu l’any vinent del 28è Aplec Internacional de Penyes de l’Espanyol. És l’acte estrella de les penyes blanc-i-blaves que compta amb la participació de  “periquitos” catalans però també d’altres països com EEUU, la Xina, Japó o Austràlia.

Durant tres dies s’organitzaran activitats lúdiques, esportives i culturals. La trobada se celebra cada any un cop finalitza la temporada esportiva, la d’aquest 2017  a Gelida, a l’Alt Penedès, del 9 a l’11 de juny.

Blanes suma, doncs, un esdeveniment esportiu més, amb el que es va consolidant en aquest tipus de turisme. Habitualment, l’Aplec Anual de Penyes atrau una gran quantitat de participants, al voltant del miler, pel que des de l’Ajuntament s’apunta a l’oportunitat de promocionar-se a nivell turístic.

Enguany torna a acollir l’esdeveniment de l’altre gran club català: el Campus Oficial del FC Barcelona – Sport, destinat a esportistes nacionals, estatals i internacionals que es farà a finals de juny. És el 6è any consecutiu que l’estada es farà al Camp de Gespa de Can Borrell de Blanes i l’any vinent serà el 1r que acull la trobada anual de les penyes de l’Espanyol.