radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Malgrat convoca una sessió participativa sobre Malgrat Nord
, / 372 0 0

Malgrat convoca una sessió participativa sobre Malgrat Nord

COMPARTEIX-HO
Home Política Malgrat convoca una sessió participativa sobre Malgrat Nord

 

L’Ajuntament de Malgrat organitza aquest dijous una jornada de participació ciutadana sobre Malgrat Nord. Es farà dins el projecte de regeneració urbana del barri. Durant els últims mesos, un equip de tècnics de la Diputació ha realitzat un estudi sobre la zona per determinar la situació actual i determinar els aspectes que cal millorar i les futures polítiques.

L’estudi ja s’ha enllestit i ara es recolliran les propostes d’actuació per incloure al document. La sessió es farà dijous vinent al Pavelló Germans Margall a partir de les 21 h. Durant la primera part de la reunió, l’equip redacta del projecte de regeneració de Malgrat Nord farà una exposició de la diagnosi, que donarà pas a les intervencions dels veïns i veïnes.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 18.150 euros al consistori per portar a terme aquesta diagnosi del barri. L’objectiu ha estat analitzar la realitat social, econòmica i urbanística de Malgrat nord i establir les actuacions i estratègies que s’han desenvolupar en els propers anys.