radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
L’Ajuntament demanarà explicacions a Sorea per les fuites d’aigua
, / 514 0 0

L’Ajuntament demanarà explicacions a Sorea per les fuites d’aigua

COMPARTEIX-HO
Home Política L’Ajuntament demanarà explicacions a Sorea per les fuites d’aigua

Després de les avaries de les últimes setmanes, l’Ajuntament vol saber els motius segons Sorea que haurien produït les fuites. La reunió, segons el consistori, la sol·licitarà en clau urgent amb els responsables de la companyia per tal d’esclarir les causes de les últimes incidències.

De les 3 incidències en les últimes setmanes, la més important es va produir a primers de mes en una canonada que abasteix Sant Lluís. La intervenció va ser important i va obligar a tallar el subministrament al barri 8 hores, el doble de la previsió inicial. Es dona el cas que a poca distància, uns dies després, es va produir una altra esquerda.

En aquest segon cas es tractava de la canonada principal del dipòsit i que segons l’Ajuntament seria la mateixa afectada aquest cap de setmana. L’ avaria del dissabte es va produir al carrer Major i la intervenció de fa uns dies es va fer a la carretera d’accés a la Costa Brava. En cap dels dos últims casos es va produir cap tall.

Tot i això, no han concretat si hi hauria alguna relació.Ara l’Ajuntament vol saber quines explicacions dóna l’empresa.