radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Política ERC exigeix una auditoria tècnica de la xarxa d’aigua  

ERC exigeix una auditoria tècnica de la xarxa d’aigua  

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 494 0

 

aiguaLa formació demana al govern un estudi tècnic sobre la xarxa de subministrament d’aigua. A més, els republicans volen reunir-se amb Sorea. Assegura que ja ho tenia previst abans de l’incident d’aquest cap de setmana.

El grup denuncia una “ineficient gestió de les infraestructures”. Francesc Alemany n’és el portaveu, apunta a què la degradació de la xarxa es deu a una manca de manteniment.

La situació fa replantejar als republicans si el model concessionat és el més adequat. En cas que es continués amb aquest model cal, segons Alemany, renegociar l’acord perquè, diu, “tard o d’hora s’haurà de fer una inversió molt important”.  ERC vol reunir-se amb Sorea i que un estudi defineixi l’estat real i també quina seria la solució.

Anteriorment els republicans, a l’oposició, ja van apuntar que l’auditoria econòmica del servei de l’aigua que s’havia sol·licitat al Consell comarcal era incomplet. L’estudi que està elaborant l’ens permetrà analitzar l’estat de la relació financera entre el consistori i Sorea i també si el preu de l’aigua s’ajusta al servei. Aleshores, ja demanaven que s’analitzés l’aspecte tècnic per “obtenir una fotografia de l’eficiència del servei”. Al respecte, l’Ajuntament ha respost que no descarten en un futur realitzar una auditoria externa que probablement finançaria l’Ajuntament.