radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Cultura La Mostra Literària arriba a la 9a edició

La Mostra Literària arriba a la 9a edició

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 522 0

mostra-generalUn any més l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament ha tornat a convocar la Mostra Literària. Com en edicions passades s’organitza en 4 categories separades per franges d’edat: la primera per a nens d’entre 6 i 9 anys, una altra de 10 a 12, la tercera categoria per a joves d’entre 13 a 17 anys i per últim la  més àmplia, a partir de 18.

El jurat del certamen valorarà els originals presentats i a mitjans de juliol, el dissabte 22, es farà l’entrega de premis.

Els treballs ja es poden presentar a la Biblioteca Enric Miralles presencialment i en format paper. . Han de tenir una extensió màxima de 12 fulls, han de ser individuals, en català i inèdits. No hi ha cap temàtica establerta pel que els presentats poden ser de qualsevol modalitat.

Hi ha temps fins el 17 de juny i els exemplars no han d’anar signats amb el nom de l’autor, sinó que ho faran sota pseudònim per tal de garantir la imparcialitat del jurat.

Els premis s’entregaran en metàl·lic i varien en funció de la categoria des dels 80 euros fins als 200.

La Mostrà Literària de Palafolls la va guanyar dos germans. En la categoria d’adults, valorat en 200 euros, la va guanyar Oriol Grèbol amb l’obra “Som memòria”, i el seu germà Marc Grèbol, va aconseguir el primer premi en la categoria de joves d’entre 13 i 17 anys, valorat amb 150 euros, i amb el text “El Riu”.

En l’edició d’enguany, com en ocasions anteriors, el jurat està format per 5 persones vinculades al món cultural de Palafolls, que s’encarregaran de llegir les obres i emetre el veredicte.