radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDijous, 21:00 -21:30

i després

Xarxa diària
Jordi Pratsevalls
Dijous, 21:15-22:00
Home Societat Malgrat treu la moda al carrer amb la 3a Shopping Night

Malgrat treu la moda al carrer amb la 3a Shopping Night

COMPARTEIX-HO
, / 249 0

Demà dissabte Malgrat de Mar es convertirà en una passarel·la de moda. La Shopping Night, organitzada per Malgrat Turisme, compta amb la implicació dels establiments del poble,sense els quals no seria possible. La 3a edició tindrà 2 desfilades en diferents punts i hores que comptarà amb la participació de 24 establiments de moda, 10 comerços oferiran activitats als seus locals i l’espai gastronòmic del carrer del Carme s’omplirà amb 6 bars i restaurants que oferiran tapes, begudes i gelats.

La Shopping Night oferirà una primera passarel·la de moda a la plaça de l’Església a partir de les 19h i la segona a les 21h a Can Campassol.

L’esdeveniment s’amenitzarà amb la música del duet Black Soul a partir de les 22h i els comerços que hi participen estaran oberts fins a mitjanit amb ofertes i descomptes.

Els carrers de Malgrat s’ompliran de moda i activitats en una jornada que busca dinamitzar el comerç local i de proximitat.

La Shopping Night de l’any passat va reunir 2.000 persones de públic a la passarel·la de moda i aleshores hi van participar una 20a d’establiments, una xifra similar a l’edició d’enguany.