radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDijous, 21:00 -21:30

i després

Xarxa diària
Jordi Pratsevalls
Dijous, 21:15-22:00
L’Ajuntament netejarà més carrers
, / 575 0 0

L’Ajuntament netejarà més carrers

COMPARTEIX-HO
Home Medi Ambient L’Ajuntament netejarà més carrers

El contracte de neteja que sortirà a licitació amb un cost estimat de 313 mil euros anuals que es destinaran a la neteja i manteniment dels vials, segons les últimes xifres anunciades per l’Ajuntament. S’hi inclouran àrees que fins ara no estaven incloses com ara la zona industrial i les urbanitzacions. A més, també es preveu ampliar la freqüència de neteja. Josep Rueda és regidor de d’urbanisme.

El cost comporta un increment del 12,3% respecte la despesa del 2016, apunta el consistori, i contempla una renovació de la flota de neteja, entre d’altres.

S’incorporaran diversos serveis que en l’anterior contracte no es contemplen com ara el manteniment de les herbes a les urbanitzacions a les voreres i escocells dels arbres, abocaments puntuals a la xarxa de camins públics, la recollida d’animals morts i el manteniment de les rieres. Aquest darrer, contempla els trams que pertanyen a la xarxa interna urbana i que són competències municipals, mentre que la resta se n’encarrega l’ACA.

També s’inclouen punts on s’ha detectat una major acumulació de brossa. Oriol Bassa és tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament.

La neteja de les rieres, apunta l’Àrea de Medi Ambient, reduirà el risc d’inundacions.