radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial La Policia Local de Blanes rescata una dona gran atrapada al seu balcó

La Policia Local de Blanes rescata una dona gran atrapada al seu balcó

COMPARTEIX-HO
, / 360 0
Rescat d'una dona a Blanes atrapada al seu balcó. Aj. Blanes

Rescat d’una dona a Blanes atrapada al seu balcó. Aj. Blanes

La coordinació entre els diferents cossos de seguretat van permetre poder fer-ho amb la major celeritat i atendre-la de l’atac d’ansietat que va patir perquè tenia el dinar al foc

Una dona de Blanes de 76 anys estava preparant-se el dinar, que havia deixant coent-se al foc, quan va sortir un moment al seu balcó, situat en un tercer pis en un edifici situat a tocar de la Carretera d’Accés de la Costa Brava, al barri de Mas Enlaire.

De cop i volta, però, la dona –que viu sola- es va quedar atrapada al seu balcó al trencar-se la persiana, cosa que l’impedia poder tornar a l’interior del seu domicili. Atenent als seus crits d’auxili, es va trucar al telèfon d’emergències 112. Eren pels volts de les 12’30 h del migdia  quan es va activar l’operatiu, acudint-hi dues patrulles de la Policia Local de Blanes, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat –una d’elles, l’escala telescòpica- i una ambulància del SEM.

L’operatiu va ser prou ràpid, però durant tot el procés la intranquil·litat de la dona va anar creixent, ja que patia perquè el dinar que tenia al foc no pogués acabar provocant un incendi, a banda de l’alteració que li havia provocat la mateixa situació. Finalment, però, va poder ser rescatada sana i estàlvia i, després que la van atendre els efectius sanitaris de l’atac d’ansietat, no va ser necessari traslladar-la a un centre sanitari. L’emergència es va donar per tancada una hora més tard que s’havia iniciat, a les 13’30 h.