radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Indemnització de 200 mil euros per negligència en una operació a l’Hospital de Calella   
, / 611 0 0

Indemnització de 200 mil euros per negligència en una operació a l’Hospital de Calella  

COMPARTEIX-HO
Home Policial - Judicial Indemnització de 200 mil euros per negligència en una operació a l’Hospital de Calella  

 

L’asseguradora del CatSaluthaurà d’indemnitzar amb 207.226 euros una pacient que va ser operada de la vesícula a l’Hospital de Calella, segons publica l’agència EFE.  La pacient es va sotmetre a una operació per extirpar-li pedres a la vesícula i va quedar incapacitada per errors quirúrgics.

El jutjat de Barcelona ha condemnat l’asseguradora del CatSalut a pagar els més de 200.000 euros a la pacient perquè considera que la tècnica quirúrgica i el seguiment van ser “defectuosos”.

L’operació es va realitzar el 2013 a l’Hospital Sant Jaume de Calella però la van torna a ingressar després de la intervenció perquè “la via hepàtica li havia queda seccionada indegudament arran de l’operació. La intervenció es va acabar realitzant a l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, on la van operar dues vegades. Com a conseqüència dels errors en la primera operació, la dona pateix estenosis de la via biliar.

El jutge conclou que la pacient va ser víctica d’una negligència “per defectuosa tècnica quirúrgica de la cirurgiana i seguiment defectuós de la lesió”.

L’asseguradora de CatSalut ha de pagar a la pacient 200 mil euros, que ha quedat en situació d’incapacitat permanent total i els interessos de demora des del dia de la intervenció.