radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 16:00-17:00
Home General Premien 4 actuacions de l’Ajuntament de Blanes per Bones Pràctiques

Premien 4 actuacions de l’Ajuntament de Blanes per Bones Pràctiques

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 605 0

Sala d’estudi Biblioteca Jove. Aj. Blanes

Quatre actuacions impulsades per l’Ajuntament de Blanes han estat escollides pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals. Des d’aquest organisme s’ha valorat que són una aportació innovadora i de qualitat, i a més a més es considera que poden servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals.

Un dels projectes distingits és la Consulta Popular sobre la prolongació de la C-32 reconegut com a iniciativa significativa de Participació Ciutadana. Els altres 3 són projectes de la Biblioteca: la Biblioteca Jove; De la Biblioteca a Casa i Promocionem la Cultura, Fomentem la Cultura. Els dos últims es van posar en marxa l’any 2010 i el primer en fa tres anys, al 2014.

El projecte De la Biblioteca a Casa. Projecte de Préstec a Domicili del 2010 està adreçat als usuaris que tenen problemes de mobilitat i no poden desplaçar-se

L’altra programa que també es va posar en marxa fa set anys és Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura. Cooperació entre la biblioteca i les entitats. En aquest cas, l’objectiu va ser apropar els usuaris de la biblioteca al teixit associatiu en la seva tasca dinamitzadora i promotora de la cultura i la lectura. A l’hora, l’objectiu també és involucrar les entitats locals amb la biblioteca. Per últim, el projecte més recent es va crear el 2014: la Biblioteca Jove. Participació de joves en la gestió de la sala d’estudis, que ha donat un gir al concepte del què s’entén com un lloc on anar a estudiar i gestionat pels joves del terme municipal.