radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDivendres, 15:00-17:00
Home Cultura El Museu del Turisme de Calella obrirà el juny

El Museu del Turisme de Calella obrirà el juny

COMPARTEIX-HO
, / 765 0

Unknown-1-1030x687L’immoble està tancat des del gener perquè les obres de l’escola annexa no eren compatibles amb el museu. L’Ajuntament tindria previst reobrir l’equipament l’1 de juny, tal i com publica el Punt.

El Museu del Turisme, Mutur, es va tancar després d’un incendi i dues inundacions. Tots 2 incidents es van relacionar amb les obres de l’escola Salicrú, pel que es va optar per clausurar temporalment l’equipament mentre s’executaven els treballs.

El museu s’inaugurarà amb una exposició sobre el Marroc i la seguirà una altra sobre Etiòpia. A partir del setembre n’hi haurà una sobre turisme sostenible. El Mutur es va inaugurar a principis de l’any passat a la planta baixa de la nau Llobet-Guri a peu de la N-II.

Durant aquest primer any es calcula que hi ha passat 5.842 visitants. De cara a aquest 2017 es vol guanyar protagonisme i acostar el museu a les escoles de tot Catalunya,  pel que es reprendrà la promoció.

Des de l’Ajuntament, s’espera atraure un públic divers, escolars en sortides educatives però també turistes, pel que és important la col·laboració dels hotels de la ciutat.