radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Societat El Casal d’Estiu congela els preus

El Casal d’Estiu congela els preus

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1025 0
Casal d'Estiu a PLF

Casal d’Estiu a PLF

Des d’aquest dilluns ja es poden fer les preinscripcions del Casal Municipal d’Estiu de Palafolls fins el proper 28 de maig.

Els preus es mantenen iguals que l’any passat i varien des dels 81 euros per un mes a la tarda fins als 280, ambdós tot el dia. Enguany es farà a les instal·lacions de l’Escola Mas Prats.

Hi ha encara 10 dies per endavant per a què els pares i mares de nens entre P3 i 6è sol·licitin plaça. La preinscripció s’ha de fer a través del web de l’Ajuntament de Palafolls on hi ha inserit el formulari de sol·licitud. Un cop es tinguin totes les preinscripcions, es començaran a confeccionar els grups i permetrà saber quina quantitat de monitors es requereixen. Són declaracions de la tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament a l’En Xarxa,  Cristina Serrat.

Es poden apuntar al casal els alumnes que aquest curs hagin cursat des de P3 i fins a 6è de primària i tindran preferència els inscrits que estiguin empadronats a PLF. De fet els d’altres municipis podran participar sempre i quan quedin places disponibles.

A principis de juny, entre l’1 i el 2, s’enviarà un correu electrònic confirmant o denegant la plaça. Els que hagin estat acceptats rebran un full de pagament i les autoritzacions que caldrà signar i retornar al consistori en el procés de matrícula que serà del 6 a l’11 de juny.

El casal, tal i com explica Serrat,  també inclou la possibilitat de fer hores d’acollida i servei de menjador.

Un cop ja s’hagi tancat la matrícula i a pocs dies per a què comenci el casal, el 28 de juny es convocarà una reunió informativa a les 5 de la tarda a l’escola Mas Prats.