radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -17:00

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Detenen 2 palafollencs mentre robaven en un pis de Salou
, / 1301 0 0

Detenen 2 palafollencs mentre robaven en un pis de Salou

COMPARTEIX-HO
Home Policial - Judicial Detenen 2 palafollencs mentre robaven en un pis de Salou

Els dos homes, de 33 i 39 anys, estaven de vacances a Salou (Tarragona). La Policia Local els va enxampar el passat dimarts a la matinada mentre cometien el robatori, segons informa el Diari de Tarragona.

La Policia de Salou va rebre una trucada d’un veí que alertava d’un fort soroll. Els lladres haurien fet fressa en escalar la façana de l’immoble amb la que s’hauria despertat el veí que va donar l’alerta cap a les 3 de la matinada. S’hi van desplaçar dues patrulles que es van trobar amb els dos homes dins l’habitatge i els van acabar detenint com a presumptes autors d’una temptativa de robatori amb força.

Els dos homes, veïns de Palafolls, ja tenien altres antecedents. Un en suma 26, la majoria a la província de Girona, i l’altre un total de 24. Tots dos passaven les vacances a Salou i s’allotjaven a uns apartaments turístics de la ciutat.

Mentre els dos detinguts es trobaven a les dependències de la comissaria a l’espera que els Mossos els recollissin, la dona d’un d’ells va trucar a la Policia Local preocupada perquè no sabia res del seu marit. Els agents van comprovar que es tractava de la parella d’un dels detinguts i una patrulla es va desplaçar fins l’apartament que tenien llogat a Salou per comprovar si també formava part del robatori. La dona, que també té antecedents, no va ser arrestada.

(Diari de Tarragona)