radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Política El POUM de Blanes no anirà al ple de maig

El POUM de Blanes no anirà al ple de maig

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 389 0
La quarta reunió del POUM, que no anirà al ple de maig, acaba de nou sense cap canvi, però amb alguns punts de coincidència. Aj. Blanes

La quarta reunió del POUM, que no anirà al ple de maig, acaba de nou sense cap canvi, però amb alguns punts de coincidència. Aj. Blanes

Aquest dimarts els grups polítics s’han tornat a reunir per 4a vegada i 2n dia seguit  per intentar acostar posicions sobre l’aprovació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.

Les negociacions continuaran, pel que el reglament no passarà pel ple d’aquest mes. La trobada, que ha durat ¾ d’hora s’ha tancat amb alguns punts de coincidència entre forces. El primer dels compromisos als que s’ha arribat és que es demanarà un segon informe judici en relació al pagament de les sancions que  va imposar l’Ajuntament contra els dos càmpings per haver fet ampliacions il·legals.

L’altra compromís a què s’ha arribat aquest dimarts és que s’estudiï la possibilitat de senyalitzar el camí de ronda i elaborar un informe sobre els metres quadrats que representaria, i que renunciïn al retranqueig. Això significaria que el càmping Bella Terra cediria els terrenys per fer-hi el pas.

La següent cita per continuar parlant del POUM tindrà lloc el proper dijous 18 de maig. Mentre no s’aprova el POUM, se suspenen totes les llicències urbanístiques. Ja s’havia avançat que significava una inseguretat jurídica que podia passar factura a curt termini. De fet, ja s’han denegat tres llicències d’obres, assegura l’Ajuntament. Al respecte tots els grups polítics haurien coincidit en què no tenir aprovat el POUM afectarà no només l’àmbit de la construcció sinó també el sector comercial de la ciutat.