radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dilluns, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
S’obren les preinscripcions de l’Escola de Música
, / 776 0 0

S’obren les preinscripcions de l’Escola de Música

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home General S’obren les preinscripcions de l’Escola de Música

Des d’avui fins el proper 26 de maig es pot formalitzar la preinscripció. Les han de fer els nous alumnes, però també els actuals per reservar plaça pel curs vinent i per tal que  la direcció pugui confeccionar els horaris. Així, durant 10 dies es pot sol·licitar plaça per a qualsevol de les disciplines que s’ensenyen al MiD, ja sigui música, dansa, corals, la cobla o la banda.

Les inscripcions es fan de forma telemàtica a través del web de l’Ajuntament i la preinscripció serveix a l’escola per organitzar els grups i horaris.

La matrícula al centre es farà presencial del 5 al 9 de juny. Pels antics alumnes és gratuïta, pels nous té un cost de 50 euros. Els preus de dansa oscil·len entre els 54 euros i els 162 el trimestre en funció de la periodicitat de les classes. En el cas de l’escola varien des dels 7,65 euros al mes cant coral fins als 72 euros la preparació pel conservatori. Entremig hi ha un gran ventall de modalitats i disciplines que  es recullen a l’ordenança 16 de l’Ajuntament.

A nivell de dansa ofereix graus en ballet clàssic, modern i també altres com ara flamenc, un grup que recentment ha guanyat la competició a nivell nacional.

En matèria musical, amb els cursos de llenguatge musical i de diferents instruments: bateria, trompeta, piano, guitarra i violí entre d’altres. A més, dels alumnes de l’escola se’n nodreix la banda i la cobla. De fet, és una de les formacions estrelles.