radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Cultura El Singulars més arriscat tanca cicle  

El Singulars més arriscat tanca cicle  

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 738 0

 

singularsLa 3a edició de concerts s’ha acomiadat aquest cap de setmana amb l’espectacle “Càntut” de Carles Belda i Sanjosex i amb una lectura de llegendes de l’escriptora malgratenca Assumpta Mercader.

El Singulars d’enguany ha experimentat amb la fusió de disciplines i ha apostat per formacions fresques i poc conegudes. Tot i que obria cartell Pep Sala, les altres nits de música han funcionat per descobrir nous talents de l’espectre musical català.

Tot i que l’organització de Bang! Cultura encara s’ha de reunir amb l’Ajuntament per fer-ne una valoració. De moment Xavier Sitjà, de Bang  Cultura, ha avançat que s’ha venut la meitat de les entrades disponibles pel festival d’enguany. Malgrat la davallada en el nombre de públic, Sitjà ho desvincula a l’hora de parlar d’èxit. La valoració és positiva perquè el Singulars ha mantingut l’essència de concerts de petit format, la proximitat entre músic i espectador i també la descoberta de noves formacions. A més, enguany han apostat per la fusió de diferents disciplines com ara dansa o literatura amb la música.

La descoberta d’aquest Singulars és Guillem Roma. Ha sigut el concert amb menys públic però el que ha tingut més bona rebuda. Va presentar el nou àlbum Connexions, una injecció d’optimisme musical.

L’últim concert ha inundat el Casal d’Avis de nostàlgia. Amb el projecte “Càntut”, han recuperat les cançons i músiques dels avis de les comarques gironines i han interpretat el recull davant d’un centenar d’espectadors.

El 3r Singulars s’inaugurava amb Pep Sala, el seguia la fusió de la dansa del coreògraf Quim Bigas i la música de Joana Serrat; Guillem Roma i Clementina, i per últim, la literatura d’Assumpta Mercadera i “Càntut”.