radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Blanes promou la ciència en bars
, / 553 0 0

Blanes promou la ciència en bars

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat Blanes promou la ciència en bars

El Centre d’Estudis Avançats de blanes (CEAB) impulsa l’experiència “Pint of Science” des del dilluns que ve 15 de maig al dimecres 17. Blanes s’afegeix al programa que reuneix als bars investigadors i ciutadans per parlar de ciència. Dani Martín és investigador del CEAB.

És la tercera edició del festival de divulgació científica amb major poder de convocatòria de tot l’Estat Espanyol i enguany s’allotjarà en més d’un centenar de bars de 43 ciutats de l’Estat, amb la participació de 370 científics repartits en 400 xerrades programades.

A Blanes es farà en tres establiments del municipi: el Casal La Cooperativa, l’Itaca i el Mediterrani i començaran a les 8 del vespre.

És la primera vegada que hi participa el CEAB i precisament l’objectiu és compartir el coneixement científic en un ambient distès i familiar.

La primera trobada del dilluns reunirà una xerrada sobre “Biodiversitat 2.0: Genètica i Ordinadors per estudiar éssers vius”, i una altra en un tema presentat com “Allò que el fang et pot arribar a explicar”.

El dimarts, el Bar Mediterrani allotjarà la següent xerrada, on s’hi plantejaran 4 temes relacionats amb la fauna: el fons marí i espècies exòtiques.

L’últim dia, el dimecres 17 de maig, al Bar Itaca on es parlarà de la història evolutiva humana.