radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-17:00
Home Política El govern de Malgrat reprèn les trobades amb la ciutadania

El govern de Malgrat reprèn les trobades amb la ciutadania

COMPARTEIX-HO
, / 311 0

 

L’equip de govern ha presentat avui un projecte amb el que defensen que volen afavorir el diàleg actiu amb els veïns, entitats i empreses dels barris de Malgrat. De fet és un projecte que guarda certes semblances amb el de l’anterior alcalde “Tu preguntes i en Joan respon”.

El nou ajuntament manté fins i tot la periodicitat: cada 3 mesos. Durant un dia membres del govern municipal recorreran carrers i places i escoltaran les demandes i inquietuds sota el títol “A peu de carrer”

La primera es farà el proper 26 de maig amb una visita al barri de La Verneda. A les 20h es tancarà la jornada amb un acte al Centre Cívic.

Les persones interessades a trobar-se aquell dia i parlar amb l’equip de govern poden demanar-ho al telèfon 93 765 33 00 o bé enviant un e-mail a apeudecarrer@ajmalgrat.cat fins el 19 de maig. En aquest e-mail s’ha d’indicar el nom i cognoms i telèfon de contacte. La confirmació de l’entrevista es rebrà 48 hores abans de l’acte A peu de carrer. El següent “A peu de carrer” es farà a la zona del centre, des del carrer de Mar fins a l’avinguda del Bon Pastor.