radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Calella organitza La Crida, el primer Festival Acollidor

Calella organitza La Crida, el primer Festival Acollidor

COMPARTEIX-HO
, / 660 0

Sota el nom de La Crida, s’han organitzat unes jornades que centraran l’activitat dels propers caps de setmana. Comença demà dissabte amb un festival nocturn i continuarà el 27 de maig amb activitats diürnes.

Calella x Refugiats és una assemblea ciutadana per donar suport a les persones refugiades a través d’accions locals.

Volen que aquestes jornades acollidores tinguin caràcter transversal, amb accions de sensibilització i de protesta, amb  accions també solidàries i, finalment, amb accions adreçades a tots els públics.

La jornada de demà està destinada a un públic més adult, ja que començarà amb concerts a les 10 de la nit fins les 5 de la matinada. el proper 27 de maig tindrà un caràcter més familiar, començarà amb l’actuació castellera a càrrec dels Castellers de l’Alt Maresme, seguida per un vermut i botifarrada popular activitats de sensibilització i infantils i, finalment, hi haurà una actuació musical.

Els diners que s’aconsegueixin es destinaran “a les ONG’s que en el moment estiguin actives i presentin els millors projectes”, sempre relacionades amb la crisi de refugiats. anteriorment han destinat fons a Stop Maremortum o a Lleure Cap a Grècia. Calella x refugiats neix sota el paraigües de casa nostra casa vostra.

La Crida 13 maig