radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Blanes reuneix més de 200 pediatres en la trobada anual dels professionals
, / 438 0 0

Blanes reuneix més de 200 pediatres en la trobada anual dels professionals

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat Blanes reuneix més de 200 pediatres en la trobada anual dels professionals

 

El Doctor Marès amb una pacient. Ajuntament de Blanes

El Doctor Marès amb una pacient. Ajuntament de Blanes

La 23ena Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria ha començat avui i s’allargarà fins demà 13 de maig. La ciutat es converteix durant dos dies en la capital catalana de la salut infantil. Aplegarà 250 especialistes amb l’objectiu de debatre els avenços i novetats en tractament de malalties, tècniques de diagnòstic i prevenció, però també compartir els coneixements i els estudis.

El programa s’ha presentat sota el lema “Preparant el futur, compartim plegats els nostres coneixements”. En l’esdeveniment hi participaran gran part dels pediatres d’arreu de Catalunya i l’ha preparat els equips pediàtrics de les comarques de la Selva i l’Alt Maresme.

La programació inclou un Taller Pràctic en Reanimació Cardio Pulmonar amb 160 escolars i un Debat Obert sobre Salut Infantil. Els continguts es començaran a debatre avui a la tarda amb dos simposis sobre vacunes i nutrició.

Demà dissabte es tractaran tres altres temes destacats: Un sobre les noves i velles patologies neurològiques on es parlarà de l’epilèpsia, trastorns d’aprenentatge i també les malalties víriques com el Zika, Rombencefalitis i mielitis per enterovirus.

Un altre tema seran les infeccions urinàries, i el tercer la prevenció i intervenció dels nens exposats durant l’embaràs al consum d’alcohol i altres drogues.

El contingut científic es completarà al llarg d’aquests dos dies amb un total de 140 comunicacions orals breus que es presentaran simultàniament en quatre sales de l’Hotel Blaucel, on s’allotjarà la trobada mèdica

La Reunió Anual es tancarà dissabte al vespre amb una sessió de cloenda durant la qual es lliuraran vuit premis sobre els continguts que hi hauran hagut, valorats en un total de 3.600 € en metàl·lic.