radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
El 2n English Day culmina amb teatre i activitats en anglès
, / 1689 0 0

El 2n English Day culmina amb teatre i activitats en anglès

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat El 2n English Day culmina amb teatre i activitats en anglès

Els centres escolars de Palafolls, tant de primària com d’educació secundària, organitzen aquest divendres la segona edició del projecte English Day.

Neix de la coordinació entre escoles per potenciar l’ús de l’anglès a nivell oral. L’any passat es va estrenar la iniciativa també el mes de maig. No naixia com un projecte aïllat sinó que durant tot el curs escolar se li ha donat continuïtat amb diverses activitats com ara la lectura de contes de Halloween o la cantata de Nadal en llengua anglesa.

Les activitats del divendres són la culminació i la cloenda del projecte. Montse Casado és coordinadora pedagògica de l’Institut Font del Ferro.

Durant tot el divendres les escoles organitzaran tallers i activitats en anglès que poden  comptar també amb la participació de pares amb bon coneixement de l’idioma. Respecte l’Institut, els alumnes de 4t d’ESO han preparat una obra de teatre en anglès que oferiran al gimnàs del centre i que comptarà amb els alumnes de primària com a públic.

Destaca també que els alumnes dels cursos més avançats dels centres agafaran el relleu d’alguns tallers i els conduiran com a monitors.

L’English Day no seria possible sense la coordinació de tots els centres educatius, destaca Casado. Al respecte, la intenció és continuar amb la iniciativa de cara al curs vinent ampliant l’oferta d’activitats vinculades amb l’anglès per millorar el plurilingüisme.