radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Economia La 2a Festa del Comerç inclou una desfilada de moda i d’Star Wars

La 2a Festa del Comerç inclou una desfilada de moda i d’Star Wars

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 643 0

epacL’entitat banyarà la Festa del Comerç amb dosis d’originalitat. Començarà a les 10.30h amb una animació infantil a càrrec de Rah-mon Roma, però la principal novetat és la participació de l’associació Star Wars Catalunya, que oferirà a les 11.30h una desfilada dels personatges de la saga amb la banda de Palafolls.  Sandra Alcaraz és membre de l’ACEP.

La festa del comerç també inclou la 3a desfilada de moda a les 12.30h on les botigues de Palafolls treballen conjuntament per organitzar la passarel·la ja que no només hi entra en joc la roba sinó també complements, sabates, perruqueria i maquillatge i d’altres productes que es poden trobar als establiments del municipi. L’esdeveniment comptarà també amb un photocall, entre d’altres.

Davant l’èxit de la primera edició el passat mes de novembre, l’ACEP torna a organitzar l’esdeveniment amb la intenció de promocionar el teixit comercial de Palafolls. Aleshores, la participació va desbordar les previsions inicials de l’organització, pel que aquest diumenge repeteixen la fórmula, però ampliant continguts i activitats.

Darrera de la 2a Festa del Comerç hi ha un seguit de reunions i trobades dels associats des de la tardor passada.