radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Política El POUM de Blanes continua encallat després de la primera reunió entre Ajuntament i càmpings

El POUM de Blanes continua encallat després de la primera reunió entre Ajuntament i càmpings

COMPARTEIX-HO
, / 531 0
El POUM de Blanes continua encallat després de la primera reunió entre Ajuntament i càmpings. Aj. Blanes

El POUM de Blanes continua encallat després de la primera reunió entre Ajuntament i càmpings. Aj. Blanes

Aquest assumpte continua enfrontant l’oposició amb el govern i càmpings. A la trobada hi ha participat dos representants dels establiments que han explicat que si finalment els dos establiments han de tancar l’activitat, la mesura afectaria un centenar de treballadors i treballadores amb les corresponents famílies.

Després de més d’una hora de reunió, encapçalada per l’alcalde Miquel Lupiáñez (PSC) no s’ha arribat a cap conclusió definitiva, però es considera que hi ha hagut algun lleu canvi de posicionament per part d’alguna de les forces polítiques, que estarien més predisposats a una aprovació del POUM si s’hi afegís alguna altra .

Tots vuit grups municipals han coincidit en seguir parlant-ne, de manera que s’ha convocat una propera trobada per la setmana vinent. El nou POUM està sense aprovar i de moment l’equip de govern ha suspès totes les llicències urbanístiques mentre no prosperi la nova normativa.