radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Economia El Govern no canviarà el referèndum per una millora en el finançament amb l’Estat

El Govern no canviarà el referèndum per una millora en el finançament amb l’Estat

COMPARTEIX-HO
, / 487 0

IMG_1986Ho ha dit el Secretari d’Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, en una entrevista a Ràdio Palafolls. Durant aquesta setmana s’ha fet públic l’acord en la quota entre el govern de Mariano Rajoy i el basc. Al respecte, Aragonès, en declaracions a aquesta emissora manté que la democràcia no té preu i que el referèndum tirarà endavant. Tot i això, ha convidat al govern espanyol a fer una oferta i que la posi a votació entre els catalans.

El pinedenc Pere Aragonès i un dels homes forts del vicepresident Oriol Junqueras,  ha sigut aquest dijous a Palafolls en motiu de la presentació del volum “Zeitnot. El dietari del procés II” que s’ha presentat a la biblioteca Enric Miralles juntament amb els seus coautors: Oriol i Guifré Jordan.