radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Política La urbanització de la riera no frenarà el nou passeig marítim de Malgrat  

La urbanització de la riera no frenarà el nou passeig marítim de Malgrat  

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 977 0
Passeig Marítim de Malgrat. Diari del Maresme S.V

Passeig Marítim de Malgrat. Diari del Maresme S.V

L’executiu malgratenc s’ha compromès a reformar el Passeig Marítim actual tant si  s’urbanitza o no el tram final de la riera. Tot i que és un punt important per la remodelació del passeig, el govern no ajornarà les obres independentment de si l’ACA “ha fet la feina que li correspon a la desembocadura”. La previsió és iniciar els treballs a l’octubre del 2018. Neus Serra és portaveu del govern de Malgrat.

El projecte es va redactar fa 4 anys, però s’hi incorporaran diversos aspectes “fonamentals” per l’actual govern com ara el carril bici. El projecte comptarà amb una inversió de 6 milions d’euros, serà finançat per l’Ajuntament amb part del superàvit d’aquest any i del següent i per l’aportació dels particulars titulars de les finques del Passeig. Pel govern és clau pel desenvolupament econòmic de la ciutat.

Les obres contemplen la millora del mobiliari urbà però també del clavegueram i el col·lector, que el seu estat obliga a fer reparacions anuals.

No hi ha previsió d’iniciar les obres del tram final de riera en els propers anys. L’ACA no l’ha inclòs en el pla vigent actualment i no es revisarà fins el 2021, pel que l’Ajuntament no vincularà la millora del passeig a aquests altres treballs.

Aquest compromís és un dels 10 objectius acordats dins el govern que preveuen realitzar abans que s’acabi el mandat el 2019. “Són projectes viables, assumibles i necessaris” per Malgrat, assegura l’alcaldessa Carme Ponsa (JxM).