radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Societat La Policia Local de Blanes evacua una dona ferida pel balcó

La Policia Local de Blanes evacua una dona ferida pel balcó

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 695 0

 

La Policia Local de Blanes evacua una dona ferida pel balcó. Aj. Blanes

La Policia Local de Blanes evacua una dona ferida pel balcó. Aj. Blanes

L’operatiu s’ha desplegat aquest dimarts pels volts de les 6 de la tarda quan la Policia Local ha rebut l’avís d’una dona de 65 anys i veïna de blanes havia caigut a casa seva i havia quedat ferida de gravetat.

Hi han intervingut 4 dotacions de cossos de seguretat i d’emergència en total: 2 dotacions dels Bombers, 1 ambulància del SEM i 1 patrulla de la Policia Local. La dona s’havia trencat el cap del fèmur pel que calia el seu trasllat al centre sanitari, un desplaçament es fes amb les màximes garanties d’immobilització.

Després de verificar que no era possible evacuar la dona ferida pels mitjans habituals, s’ha decidit fer-ho amb l’ajut d’una llitera especial acoblada a la cistella de l’escala dels bombers. Així s’ha baixat la dona des del segon pis fins al carrer, una sortida que s’ha hagut de fer pel pis del veí, ja que l’immoble de la dona no tenia sortida on s’havia situat l’escala.

L a dona ha estat traslladada a l’Hospital Comarcal de Blanes, on se l’ha atès de la fractura.

L’operatiu ha generat l’expectació dels veïns de la zona i s’ha allargat durant prop d’1 hora i 20 minuts, fins les 19.15h, quan s’ha donat per tancada la intervenció.