radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Societat S’obren les preinscripcions a la Llar d’Infants Palafollets

S’obren les preinscripcions a la Llar d’Infants Palafollets

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 829 0
Instal·lacions de la llar d'infants Palafollets. Aj. Palafolls

Instal·lacions de la llar d’infants Palafollets. Aj. Palafolls

Des d’avui fins el proper 12 de maig els pares i mares ja poden sol·licitar la plaça al servei municipal. Aquest dissabte el centre organitza una jornada de sensibilització amb la que busquen acostar la Llar als pares i mares de Palafolls, però també als possibles futurs alumnes.

L’activitat es farà durant el matí del dissabte (10h a 13h), cal inscripció prèvia i comptarà amb lectures de contes, tallers de pintar cares i d’altres. És la primera vegada que s’organitza i complementarà la jornada de portes obertes que es va fer la setmana abans de les preinscripcions.

L’entrega de sol·licituds pel proper curs es pot fer a la mateixa llar d’infants els matins de dilluns a divendres de 9 a 13h o els dimecres a la tarda, entre les 15h  i les 17h.  Des del mateix centre es recorda que hi ha 10 dies per presentar el document.

La llar d’infants té un centenar de places, algunes de les quals ja estan ocupades pels infants que ja utilitzen el servei i que passen d’un curs a un altre. En el moment de la preinscripció cal presentar un seguit de documentació com el DNI dels pares, la targeta sanitària i el certificat de convivència. Un cop  finalitzi la preinscripció començarà la valoració de les sol·licituds rebudes. Per fer el barem es tindrà en consideració estar empadronat a Palafolls o tenir algun germà al centre, entre d’altres.

La llar d’infants tancarà un mes a l’estiu. El curs començarà a mitjans de setembre amb horari de matins i tardes, de 8 a 13h, de 15h a 17h. Obrirà una aula de nadons, 2 de P1 i 3 per P2.

El preu  mensual de la llar d’infants de Palafolls és de 116.20€, tot i que hi ha reduccions de preu segons algunes especificacions, com ara famílies nombroses o germans al mateix centre. El 22 de maig es publicaran les llistes i el 6 de juny començarà la matriculació.