radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

SendesDivendres, 14:30-15:00
Home Cultura Sortida poètica pels racons de Sta Susanna

Sortida poètica pels racons de Sta Susanna

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 464 0

Demà dilluns, com cada primer de maig, les entitats Pepet Caralt i amics del Castell de Malgrat, SSOM de Sta Susanna i Vivelles Cultura i Entorn de Palafolls han tornat a organitzar una sortida conjunta amb la voluntat de donar a conèixer aquests municipis veïns.

Les tres entitats han preparat per demà una passejada que amb el nom de Camins de Poesia recorrerà  diferents indrets de Sta Susanna i amb el fil conductor de les poesies d’autors locals. Poesies que fan referència, precisament a aquests espais i que seran recitades per un rapsode.

La sortida començarà a la Rambla dels Països Catalans de Sta Susanna enllaçant la Font del Boter i fins pujar fins el Turó de Gràcia, on s’esmorzarà. Ho ha explica Xavier Salicrú, membre de Vivelles Cultura i Entorn.

Aquestes tres entitats fa anys que treballen conjuntament en fer descobrir el patrimoni cultural i natural dels 3 municipis de l’Alt Maresme. Durant els últims anys, i de forma rotatòria, s’han fet activitats a cada un dels municipis. Així s’han fet visites al castell de Palafolls, a l’església de St Genís o el Turó de Can Palomeres, tot just l’any passat.

Es tracta, a més, de tres municipis que comparteixen una història conjunta, ja que les tres viles van estar sota el domini del Castell del Palafolls en l’època medieval.

La passejada d’aquest dilluns, que és gratuïta, sortirà a les 9 del matí des de Sta. Susanna i tot i tractar-se d’una ruta sense massa dificultat, l’organització recomana portar bon calçat per caminar, l’esmorzar i beguda.

Cartell passejada a Santa Susanna 1 5 2017