radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura Les companyies teatrals catalanes es consoliden a la Mostra Nacional de Teatre de Pineda

Les companyies teatrals catalanes es consoliden a la Mostra Nacional de Teatre de Pineda

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 523 0

L’esdeveniment ha tornat a concentrat a Pineda les companyies de teatre amateur de Catalunya. És la 15ª edició que va començar el divendres i que es tancarà demà 1 de maig i que arriba consolidant-se com a principal espai de trobada per a les companyies no professionals.

Enguany els assistents a la Mostra poden assistir a una setantena representacions de diferents formats i gèneres teatrals, repartides per diversos espais de Pineda. Ramón Costa és coordinador de la mostra.

Tot i la consolidació de les agrupacions procedents d’arreu de Catalunya, ha augmentat el nombre d’entitats amateurs d’altres punts com Madrid, País Valencià i França.

El certamen dura 4 dies. Ara es troba a l’equador i paral·lelament a la programació teatral també s’han organitzat diferents activitats adreçades a les mateixes companyies com ara una xerrada a càrrec del president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, Àlex Casanovas; un intercanvi d’obres entre les agrupacions i la celebració des del 4rt consell de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya.

Avui té lloc l’acte central a la carpa situada a la plaça d’Espanya i que compta amb la presència del Conseller de Cultura, Santi Vila, i un homenatge a Montserrat Carulla.

cartell-guanyador (1)