radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home Política Trencades les negociacions per la compra de Can Palomo de Malgrat

Trencades les negociacions per la compra de Can Palomo de Malgrat

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1599 0

palomoooo

El nou Ajuntament de Malgrat no s’entén amb els propietaris per la compra de Can Palomo.

L’anterior govern, format per PSC i JxM, volia comprar la finca per tal d’encabir-hi diversos equipaments municipals com l’oficina de turisme o un museu sobre Fèlix Cardona. La transacció tenia un cost total d’1 milió d’euros, dels quals 800.000 els aportava la Diputació i els 200.000 restant els havia d’assumir l’Ajuntament.

Les converses entre els propietaris i el nou govern no han arribat a bon port, segons ha pogut saber aquesta emissora. S’han tensat pel calendari de pagament que proposava el nou executiu: fer-lo efectiu al juny del 2018. Segons els amos de la finca l’anterior govern s’havia compromès a fer un pagament a principis d’any i no accepten aquest nou calendari proposat.

Neus Serra és la portaveu del govern de Malgrat de Mar.

Fonts properes a les negociacions apunten que la propietat havia proposat a l’Ajuntament la possibilitat de fer un contracte de lloguer de la finca mentre no es podia formalitzar la compra-venda. Les converses, però, s’han encallat i el nou govern ha decidit abandonar l’intent de fer-se amb l’immoble. L’Ajuntament reinvertirà els 800 mil euros de la subvenció de la Diputació en la construcció d’una pista polivalent, un espai per entitats culturals i esportives.

El temor dels defensors del patrimoni local és que si l’Ajuntament no es queda l’immoble, la propietat pugui vendre-la a un privat per a fer-hi promocions immobiliàries, tot i que des del Govern asseguren que s’han compromès a no enderrocar-lo.

La finca de Can Palomo és un edifici històric al centre de Malgrat, just davant de l’oficina de correus, que té un  espai total  d’uns 3700 m2 amb 4 finques i dos edificis ja  construïts.