radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Mobilitat El PSC de Malgrat vol obrir l’Avinguda Mediterrània  

El PSC de Malgrat vol obrir l’Avinguda Mediterrània  

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 646 0

Els socialistes han presentat una moció amb la que demanen l’obertura de l’avinguda Mediterrània per connectar-la amb el carrer Sant Elm.

En el document exposen que l’obra és un dels objectius del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que es va aprovar el 2005 i on s’inclou “completar la trama viària del sector de l’Avinguda Mediterrània”.

El document manté que l’obra permetria millorar la mobilitat del municipi i que el Pla de Mobilitat “assenyala la gran importància de la connexió de l’Avinguda amb el Carrer Sant Elm”.

Recorden que fa dos anys ja es va recular la façana del cementiri per tal que s’allargués l’Avinguda Mediterrània fins a l’alçada de Sant Elm i defensen que els treballs repercutirien en la urbanització de la zona. També recullen donar continuïtat al carrer Caporal Fradera.

Les obres per fer recular el cementiri i alienear-lo amb la resta de carrers es van enllestir el juliol del 2015. Aleshores es defensava que l’obra permetria millorar la circulació de la zona i que absorbiria el trànsit de vehicles dels carrers Llibertat i Indústria.

La moció demana també que l’obra es realitzi abans que s’acabi el mandat el maig del 2019.

Des del govern, en declaracions recollides a El Malgratenc mantenen que la urbanització es farà.