radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Blanes acull el sorteig de la Grossa de Sant Jordi

Blanes acull el sorteig de la Grossa de Sant Jordi

Societat

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 859 0
Teatre de Blanes amb el decorat del sorteig de la Grossa. RP

Teatre de Blanes amb el decorat del sorteig de la Grossa. RP

La primera edició de la rifa se celebra aquest dijous 27 d’abril a les 12:15h al Teatre de Blanes. S’ha escollit la ciutat perquè és on es va repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any del 2016, de fet el propietari de l’estanc on es va vendre la butlleta guanyadora serà el padrí del primer premi.

Aquesta tarda ha arribat a Blanes els bombos i les boles amb els números que repartiran la sort al sorteig de demà passat. Fa 4 anys que se celebra la Grossa de Cap d’Any i Loteria de Catalunya  ja parla de consolidació. Jordi Oriol és el cap de la Unitat Tècnica i Responsable de Sortejos.

Per primera vegada, la Grossa surt de Barcelona i aterra a Blanes. Els premis es reparteixen just el mateix dia que es compleix el 30è aniversari de Loteria de Catalunya i en total es repartiran 12 milions d’euros repartits en 5 premis. De moment, tot i que encara no hi ha xifres tancades sobre les vendes, Oriol manté que hi ha un bon ritme.

La sala del Teatre està obert als ciutadans que vulguin assistir-hi de públic, però cal confirmar assistència al telèfon 608 880 002. Amb un aforament d’unes 400 persones es conviden als veïns del municipi a què hi assisteixin per seguir en directe el sorteig. Els preparatius de l’escenari ja han començat i aquesta tarda han arribat a Blanes els bombos desmuntats i les boles en maletes precintades que custodiarà la Policia Local. El funcionament serà similar a les anteriors edicions. S’escollirà a l’atzar tres mans innocents del públic per prémer el botó del 5è, 4t i 3r premi.

Els padrí del 2n serà Edgar Gómez, cantant de l’anunci publicitari de la Grossa, i del primer Ricard Borrell, propietari de l’estanc del mercat de Blanes on es va vendre el primer premi de la Grossa de Cap d’Any.

En total estan a la venda 80.000 números, que es podran comprar fins una hora abans del sorteig. TV3 i Catalunya Ràdio emetran el sorteig en directe en l’especial “Fem-la Grossa” que estarà conduit pels presentadors Lluís Marquina i Cristina Riba.

en total estan a la venda 80.000 números, que es podran comprar fins una hora abans del sorteig. TV3 i i Catalunya Ràdio emetran el sorteig en directe en l’especial “Fem-la Grossa” que estarà conduit per que estarà conduït pels presentadors de la televisió pública de Catalunya Lluís Marquina i Cristina Riba.